Her şeyi yazarım buraya benim senin kadar vaktim yok. 385 i adam nasıl kazanmış onu da yazarım, google da bulduğum reklam açığını da yazarım.
iyilikse böyle iyilik.
Uygulamayı aldıktan sonra ben sana yazdım. Teşekkürümü ettim hep.
Gel gelelim dava meselesine iyiyim diyorsun dava ederim diyorsun.Sözleşmede yazıyor mu 1 hesap daha açacağım yazmıyor. yoksa göndereyim sözleşmeyi. hesap kapanırsa ne olacak dedin dedim ki 1 hesap açarsın uygulamarı tekrar atarım iyi hatırla.halen daha verdiğin paradan bahsediyorsun ben buna bir şey demiyorum. Aralık ayında askerdeydim arkadaşım akşam aradı hesap kapandı dedi.askerden sonra mesaj attım bakmadın bile ben mi suçluyum. ama önceki bakkal yazısını iyi oku.etiklik vs.belki anlarsın ama sonunda yine parasını verdim diceksen yazma.
Ben sana laf etmedim, tek kelime kötü konuşmadım, herkese tek tek yardım edemem, 385 bini gördüm dilin çözüldü diyorsun evet öyle çünkü normal bir rakam değil. Nasıl yapıldığını anlattığında ne dediğimi de yazar mısın? Kendi yaptıklarını da yazdıklarını da yazar mısın?
Sen bana gelip teşekkür ettin mi bu sektöre devam ettiğin için de gelip teşekkür etmemi istiyorsun. Bana 1 tane daha hesap açacaktın açtın mı onu? Ona rağmen gelip birşey dedim mi demedim. Arkadaşım yanlış anladığın bir nokta var, ben buna para verdim mi verdim, sözleşme gerekliliklerini yerine getirdim mi getirdim, sen getirdin mi tam olarak getirmedin. Şimdi seni dava etsem haklı mıyım haklıyım. Açık açık konuşacaksak böyle de konuşabiliriz, yani teşekkür etmesi gereken kişi ben değil, sen oluyorsun ama onu bile gelip sormuyorum sana. Kendin gelip yazıyorsun bana kendin gösteriyorsun sorna da cevap vermediğim için gelip beni kötülüyorsun parana güvenip vs diye. Gerisi kimseyi ilgilendirmiyor, sokak jargonu değil, insanların özel hayatı veya konuşacağı ben dahil kimseyi ilgilendirmez.
İyi insanlarsınız yüzyüze de tanıştık zaten ona lafım yok, ama kendi yapmadıklarınız üzerinden bende açık aramayın.
Kaldı ki uzun uzun yazan birisi değilim mesajlaşma uygulamalarında, herşeye de cevap vermediğimi az çok anlamışsındır. Kimseye cevap vermeme gibi bir olayım yok, okuyorum saygı duyuyorum ama herkese herşeye de cevap veremem.