develooper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turgay belli ki sen benim yazımı iyice okumamışsın. Ayağıma kadar geldin hesabı aldın gittin bunlarda problem yok. Burada iş fikrini paylaşmışsın, bırak lafı sözü yaptığımız sözleşme de bu da yazmıyor sen onu da unutmuşsundur.Paylaşabilirsin bunda da bir şey yok.Ama sormadan paylaşman etik değil.Ama ve lakin bu kadar insanın duasını alırken iş fikri sahibinin bed duasını alsan ne olacak dedim(ettiğimden değil soruyorum). Madem iyilikcisin whatsapp ta mesajlaştık fikir alışverişinde bulunmak istedim seninle belki iyilik yaparsın veya iyilik yaparım diye oralı olmadın .. ne zaman ki 385 bin kazanan admob u gördün dilin çözüldü.
En azından anlayışın için teşekkür ederim demeni beklerdim.Kalkıpta sokak jargonuyla onu ilgilendirmez bunu ilgilendirmez diyecek karakterde olacağını sanmıyordum ! ama sende diğer paralılar gibi parana güvenip söylüyorsun.
Ben sana laf etmedim, tek kelime kötü konuşmadım, herkese tek tek yardım edemem, 385 bini gördüm dilin çözüldü diyorsun evet öyle çünkü normal bir rakam değil. Nasıl yapıldığını anlattığında ne dediğimi de yazar mısın? Kendi yaptıklarını da yazdıklarını da yazar mısın? Bu arada merak etme senin 385k kazançlı görüntün ile anlatacağım 300k arasında uzaktan yakından alaka yok.

Sen bana gelip teşekkür ettin mi bu sektöre devam ettiğin için de gelip teşekkür etmemi istiyorsun. Bana 1 tane daha hesap açacaktın açtın mı onu? Ona rağmen gelip birşey dedim mi demedim. Arkadaşım yanlış anladığın bir nokta var, ben buna para verdim mi verdim, sözleşme gerekliliklerini yerine getirdim mi getirdim, sen getirdin mi tam olarak getirmedin. Şimdi seni dava etsem haklı mıyım haklıyım. Açık açık konuşacaksak böyle de konuşabiliriz, yani teşekkür etmesi gereken kişi ben değil, sen oluyorsun ama onu bile gelip sormuyorum sana. Kendin gelip yazıyorsun bana kendin gösteriyorsun sorna da cevap vermediğim için gelip beni kötülüyorsun parana güvenip vs diye. Gerisi kimseyi ilgilendirmiyor, sokak jargonu değil, insanların özel hayatı veya konuşacağı ben dahil kimseyi ilgilendirmez.

İyi insanlarsınız yüzyüze de tanıştık zaten ona lafım yok, ama kendi yapmadıklarınız üzerinden bende açık aramayın.

Kaldı ki uzun uzun yazan birisi değilim mesajlaşma uygulamalarında, herşeye de cevap vermediğimi az çok anlamışsındır. Kimseye cevap vermeme gibi bir olayım yok, okuyorum saygı duyuyorum ama herkese herşeye de cevap veremem.

konu dışı olarak: Şu an ki gelirimi de yazayım da millet sorup duruyor, ayda 15-20k düzenli, 0-30k da ekstra olabiliyor. Ahım şahım para kazanmıyorum, benden 10 kat daha fazla kazananlar var forumda, kazansam kazanır mıyım evet ama e-ticaret ve oyun sektöründe kalıcı şeyler yapmaya vakit harcıyorum.