Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım ben de kötü bir şey başımıza geldi sandım ama saçmalamışsın. 1000tl kazanabileceğiniz paralar yanında bir hiç. Güzel bilgilendirmeye çalışmışsın fakat her şeyi hazır olarak yapayım öyle para kazanmaya çalışayım diyen adam 1000 de harcar 10000 de harcar başarısız da olabilir başarılı da olabilir. Hiçbir bilgisi olmadan sırf konulardan vs. Görüp hmm iyi para varmış diyerek bu işlere girişen arkadaşlar zaten o parayı desen de demesen de harcamak zorundalar. Sen dikkat edin para gider kaybedersiniz diye uyarmak istemişsin eyvallah ama internet ortamında kendin bir şeyler yaratamıyorsan mecburi olarak o para gidecektir. Umarım ne demek istedigimi anlayabilmişsindir. 100 lira harcadıgım projeden 100bin tl aldığımı da biliyorum 20bin tl harcadığım projeden elim boş döndüğümü de.
Düşüncen kısmende olsa doğru.Pinterest işini takip ettiysen eğer demek istediğimi tam manasıyla anlamış olman gerekiyordu.

Bir sürü set satıldı yok 50 liraya pinterestden şu kadar kazanırsınız şöyle yaparsın diyenler mi olmadı, yada 1500 liraya size kazançlı site kuruyoruz diyenler mi.Kaç kişiyle konuştum borç harç inanmış girmiş bu işe.Kredi kartına çektirmiş vs.

Benim konuyu açmamdaki amaç umut tacirliği yapanlardan uzak durun.Varsa paranız girin.Borç harç girmeyin bu işlere üzülürsünüz...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi