KingButchy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satın aldığın uygulamanın kategorisini paylaşmak sana etik geliyor mu?Anladığım kadarıyla hesapların kapandığı için para kazandığın kategorileri paylaşıyorsun.Buna kimsenin lafı olamaz ancak satın aldığın uygulamanın kategorisini paylaşınca burada art niyet ararım.Ben artık kazanmıyorum rakiplerimde kazanamasın kafasında gibisin.
Kötü konuşmak istemiyorum da sanane arkadaşım ? Parasını vermiş miyim vermişim değil mi? Kime ne arkadaşım mal benim değil mi? 190-200k para vermişim ister satarım ister atarım ister kullanırım.Art niyet arıyorsan aramaya devam et. Ne art niyetim olacak kafan mı güzel? Rakibim kim benim? Sizin kafanız almıyor mu sektörün ne kadar büyük olduğunu? ben istesem bugün bile yine binlerce tl kazanırım anlamıyor musun? Sen benim kafama bakmadan önce git kötü düşüncelerini bi temizle. Kimseyi gram ilgilendirmez parasını verip aldığım şeyi napacağımla ilgili. Her konuda illa biri çıkacak yazacak. Satın aldığım arkadaşı da ilgilendirmez,. Anlaşma yaptık mı adamla söylemicez vs diye tek kelime bile edilmedi parasını aldı hesbaı aldım geçtim.

Etik olan birşey arıyorsan, şu şekilde arasan ne olur? Sattığın sektöre hala devam etmek gibi birşey? bu daha mı etik?ben parasını vermişim aynı uygulamalardan çıkartmak mı etik? tek kelime laf etmiş miyim adamlar sorsana bi bu konuda?