Ben sildirdim çünkü o konuda yeterince hata arandı bende, hatta o konuda bana laf atan arkadaşın bir tanesi şu an teşekkür ediyor çünkü söz verdim gel ben yükleyeceğim senin uygulamanı dedim gör bakalım para kazanılıyor mu dedim, şu an 5-15 tl arası para kazanıyor günde. birşeye sinirlendiğim falan yok, aldığım adam da konuya yazdı zaten 2 mesaj önce, artık iş yapmadığım sektörleri paylaşıyorum, şu an kazandığım para bu sektörde 1k falandır çünkü peşinden koşmuyorum, daha kalıcı işlerle uğraşıyorum. Verdiğim sektörler benim kazancımı azaltmaz, banlatsalar ne olacak ayda en fazla 1k param gider, o da o banlatanın günahıolur ne diyeyim.
Tekrar yazıyorum, her iyilik yapmanın altında birşey aramayın. Bıraktığım sektörleri açıklıyorum o kadar.
Burası da yanlış anlaşılmasın, benden uygulama oyun vs alanların sektörlerini açıklamıyorum, bu onlara haksızlık olur. Ben bulduğum ve satın aldıklarımı açıklıyorum.
satın aldığın uygulamanın kategorisini paylaşmak sana etik geliyor mu?Anladığım kadarıyla hesapların kapandığı için para kazandığın kategorileri paylaşıyorsun.Buna kimsenin lafı olamaz ancak satın aldığın uygulamanın kategorisini paylaşınca burada art niyet ararım.Ben artık kazanmıyorum rakiplerimde kazanamasın kafasında gibisin.