Bu konuda haklısın.Ben bu sektörde 2 senedir uğraşıyorum. zaten gelirli uygulama olarak forumda satan ilk kişi benimdir muhtemelen.Sattığım hesapta 1 uygulama çok popülerdi ve de bu uygulama ben sattıktan sonra 1milyon + indirilmeyi geçti.. hangi hesabıma atsam tutuyordu.ve ben sattıktan sonra bu durum 3 ay daha devam etti.Bir daha o uygulamayı yayınlayamadım sürekli askı yedi.
10 ağustos 2018 de arkadaşa sattım hesabı hesap aralık ayında kapandı.Ben satarken zaten 45 bin birikmişti(Ekran Görüntülerini halen saklarım ).Turgay ile geçen görüştük aylık en yüksek 70 bin i gördüm demişti geçen gün. Böyle şeylere takmam da,
Tek aklımda kalan bir durum bu (iş fikri)know how ı ben buldum satın alarakta arkadaşım keşfetti ve sadece benim uygulamam değil bir kaç tane daha alım yaptı onları da keşfetti gayet güzel.
Lakin bugün kendimi değişik hissettim şundan dolayı. 5 tane gelir elde ettiğim bakkalım var ihtiyaçtan dolayı birini satıyorum. satın alan kişi verdiği parayı çıkardıktan sonra bir forumda burada bakkal açın kazanırsınız diyor.Bakkal sayısı arttıkca piyasada talep mi artar, bakkallar mı batar. Bence belediye zabıtası (google banlar) artar
Gönül kapıları kapalı biri olsaydım benim iş fikrimi benden rıza almadan paylaşan arkadaşa hakkımı helal etmedim.Bu kadar insanın duası da boşa giderdi .Ama vardır bir bildiği ben iş fikrimi bilmeyen insanlar ile paylaşınca daha çok kazandım kazandık.
Neyse iyi ki doğru olanı yapmışım. @iyi ye hesabı sattıktan sonra diğer sektörleri araştırdım arge faaliyetlerime devam ettim sektör araştırdım yatırım yaptım. bir sürü hesabım patladı.Deneme yanılma ile bir çok uygulama yaptım tutanlar oldu tutmayanlar oldu yolumuza devam ettik.

Biraz TedX konuşması gibi oldu idare edin kalın sağlıcakla.

PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu iş ne web sitelerine ne youtube ne de pinterest spam yapmaya benzemez. Konudaki kadar basit değil her şey Yapacağınız ufak hatada hesap uçuyor ondan sonraki aşamada ise uygulama yapıp para kazanmak yerine öncelikle play hesabını yaşatmaya çalışıyorsunuz artık, uğraşılacak çok şey var, ayrıca konudaki raporlar 2018 yılına ait. Böyle uygulama spamlama devri play tarafında kapanalı çok oldu.
Sağlam bir uygulama ve raporlardaki gibi yatırımsız kendi kendine patlayan güzel şans ile her sektör potansiyel olarak ayda 70k kazandırabilir zaten. Bu kadar insan bu sektöre çok şey ümit edip sadece hesap patlamaya girecek yinede belki başarılı olan olur hayırlısı