Benimki takıntı değil hayatımda sorun yaşamam.
Hocam teknoloji çağında yaşıyoruz bazen en basit dediğimiz şeyler bile hastalık olarak karşımıza çıkabiliyor.
Ben sadece buraya aklıma gelenleri yazdım yukarıda arkadaşın dediği gibi bipolar bozukluk ve panik atak olabilir. Bununla ilgili ayrıca doktora gideceğim konunun akibetine göre kafamda şekil oluşacak.
Bundan birkaç yıl önce kene yüzünden kaç tane insan öldü belki bunun olma sebebi dünyadaki zenginleri daha da zengin yapmak olabilir bilmiyorum orasını..
Askerlik ehliyet gibi sorunum yok. Yaş28 Çalışmış olduğum işte işimi yapmamı engellemiyor yaptığım işte hiçbir zaman unutkanlık olmuyor.
Teşekkürler..
Dediğim gibi psikilojik sorunlar hepimizde var, boşverin demiyorum ihmal etmeyin tabi ama demir gerçekten ciddi sorunların habercisi olabiliyor. Onu kesinlikle ihmal etmeyin takipte kalın, aldığınız ilaçlar işe yaramazsa veya artar tekrar düşerse -2 ayda bir kan tahlili yaptırın bir süre- mutlaka uzman doktordan yardım alın. Normal demir hapı vermiştir, ferrozinc isteyin doktordan. Daha hızlı etki ediyor. Gerçi demir eksikliği oranınıza bilmiyorum ama sadece demir ilacı bende işe yaramıyor, ferrozinc askerdeyken revir doktoruna da önerdim aşık olmuştu kadın ilaca.