her insanda var bunlar bazılarında az bazılarında çok kafaya takma
Benimki takıntı değil hayatımda sorun yaşamam.
Hocam teknoloji çağında yaşıyoruz bazen en basit dediğimiz şeyler bile hastalık olarak karşımıza çıkabiliyor.
Ben sadece buraya aklıma gelenleri yazdım yukarıda arkadaşın dediği gibi bipolar bozukluk ve panik atak olabilir. Bununla ilgili ayrıca doktora gideceğim konunun akibetine göre kafamda şekil oluşacak.
Bundan birkaç yıl önce kene yüzünden kaç tane insan öldü belki bunun olma sebebi dünyadaki zenginleri daha da zengin yapmak olabilir bilmiyorum orasını..
Bipolar hocam anlık duıygu değişimleri ve takıntı da okb durumu. Onların tedavisi kolay en azından ilaçla yaşarken çok kafanıza takmıyorsunuz tedavisi kolay derken.en az 6ay - 2 yıl tedaviye istekle devam etmeniz gerekir. Sonra düzelecektir ama ipucu kelime istekle. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ehliyet vs alacaksınız devlet memuru olmak veya askerlik gibi amaçlarınız varsa bu tedavi öncesi alın, yapın onları. Sonra bela olabiliyor başa.
Askerlik ehliyet gibi sorunum yok. Yaş28 Çalışmış olduğum işte işimi yapmamı engellemiyor yaptığım işte hiçbir zaman unutkanlık olmuyor.
Teşekkürler..