Hakketti, madem evli vs. gibi yapılan yorumların çoğuna katılıyorum ve benimde böyle sayfalarca yazabileceğim şeyler var Ama malesef insanlar (erkek-kadın) doyumsuz olduğu için HERŞEYİN daha fazlasını ister... O yüzden yazacaklarımın bir yararı olacağını sanmıyorum.
Şimdi gelelim tavsiyeye; bence hiç umursama yani arkadaşın umursamasın. Yani paylaşırsan paylaş vs deyip o şahıslarla tamamen her alandan iletişimini koparsın.
Bir kaç kere çevremdeki insanların başına geldi böyle olaylar. Hemde en ummadığınız kişiler olabiliyor bunlar
Onlara da aynen bu tavsiyeleri verdim. Eğer bu kişide ailenin telefon adres veya herhangi bir sosyal medya bilgisi yok ise bunu aileye nasıl ulaştıracak? İsteyen ulaştırırda bunlar 2500 TL istemiş yani uğraşmazlar.
Çünkü bunlar günde kaç yüz kişiyi böyle tuzağına düşürüyo. O kadar kişiden bir kaç kişi vermezse bunlara koymaz yani. Ama adamlara abartılı atar gider yapmayın Bu sefer kafayı takıp ciddi ciddi uğraşırlar.
Son olarak dediğim gibi; konuyu kapatın her yerden engelleyin. Kesinlikle iletişime geçmeyin. Eğer o parayı verirseniz. Ardı arkası kesilmez. Umursamadığınızı gösterin yeter.
VE BİR DAHA BÖYLE ŞEYLERE BULAŞMAYIN... AİLE KAVRAMI ÇOK ÖNEMLİDİR. BENİM GİBİ KAYBETMİŞLER DEĞERİNİ İYİ BİLİR.