DijitalStore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yararlı açıklamalarınızdan dolayı tesekkur ediyorum. Aslında bunu sormaktaki amacım Google'ın reklam faaliyetlerindeki kullanmıs oldugu algoritmayla ilgili somut çözümleri ögrenebilmek.

Anlattıklarınıza sonuna kadar katılıyorum dogru söylüyorsunuz. Ancak aradıgım cevap, google'ın reklam mantıgının net dökümüne ulasabilecek degerlendirmeler bulmak.

Sorgulama sonuçlarındaki sıralamalar üzerinden dusunelim, basit bir SEO mantıgı Algoritmanın neye göre belirlenmis oldugunu bizlere gösteren yollardan biri. Tamda bu noktada Adwords'un analitik çözümünü olusturan yolları somut olarak gösterebilecek degerlendirmelerini paylasacak arkadasların konuya dahil olmalarıni isterim.
Google ads algoritmaları tek bir unsur üzerine dayalı değil, onlarca unsuru değerlendiriyor, site içeriğiniz, hızınız bile önemli, yani tek bir yönü belirlemek doğru değil.
Bende kişisel işlerimde kupon kullanabiliyorum geri dönüşün olup olmaması google tarafındaki ve site tarafındaki bilgilerin uyuşup uyuşmadığına göre değişir.