CouRaege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarınız bile yeteri kadar açıklayıcı bende kendi merakımı yenmek için sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim eşim ve çocuğumla Amerikaya yerleşecek olsam ne kadar para ihtiyacım olur hangi eyalet daha uygundur suç çete uğraşmayalım ve benim ayakkabı imalathanem var babam işletiyor İtalyadan alacağınız ayakkabıdan daha kaliteli üretimimiz var istanbulda laleli taksim nişantaşında anlaşmalı olduğumuz mağazalar cayır cayır satışları yapılıyor Amerika'da satabilir miyim vs
Uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım Amerika yerleşmişti. Amerika'ya yatırım yapılıp yerleşme imkanı mevcut. Ancak parayı illa nakit olarak sokmak da gerekmiyor. O bazı ikinci el alet edevatın fiyatını şişirerek sermaye gibi göstererek gitmişti. Siz de tanesini 100 dolardan bin çift ayakkabı sokabilirsiniz 100 bin dolar sermaye eder. 10bin çift ayakkabı 1 milyon dolar olarak -fiyatlandırılabilir. Amerika'da gerçek deri ayakkabılar 70-150 dolar gibi ortalama bir fiyattan satılıyor. Yani sizin burada 10 bin çift imalatınızın maliyeti nedir bilmiyorum ama Amerika'ya bunu milyon dolarlık yatırım gibi gösterme imkanınız olabilir. Bu konuda Amerikalı bir avukattan danışmanlık alırsanız size doğru yönlendirmeleri yapabilir.