Beşiktaş JK

Akşam saatlerinde takımla tekrar konuşma yaptım. Külup başkanımız pek sıcak bakmasa da b üyük bir rotasyon yapıyoruz, hem maaş olarak hem de kulüp olarak radikal kararlar verdik. Böyle bir karar alma bazı yönetcilerin hoşuna gitmemiş ki basına bilgi sızdırmışlar. Vay efendim takıma uyum sağlayamadı falan.

Taraftar da durumlardan rahatsız. Bir çok taraftar sosyal medya hesaplarından Yeni Transfer nerede diye sıkıştırıyorlar. Çok şükür ki Chelsedan genç boğa Callum Hudson-Odoi (Forvet) Aldık. Umutluyuz bu çocuktan

Şu ana kadar takımdan gidenler, Quaresma ve Hutchinson’a kadro gençleştirmesi için kulüp bulmaları istedik. Sağolsunlar onlar da külüpdeki alacaklarından vazgeçtiler ve başka bir kulüple anlaşıp yollarımı ayırdır.eremain Lens’e ulaşamadık fakat menajeri ile görüşüm kulüpte istemediğimizi belirttik. Raporlara bakınca çok verimli olmadığını görmek zor olmadı. Özellikle bu ücrete değecek bir adam değildi. Burak Yılmaz konuşup takımda kalmasını istedik fakat Şenol Güneşten sonra benimle çalışmak istemediğini belirtti. Biz de teşekkür ederim kulüp bulmasını istedik ve kısı sürede takımdan ayrıldı.

Ekibimle yaptığım görüşmelerde transfer bütçesi yaratma çalışmamız olumlu sonuç verdi. Şu anlık elimizde yaklaşık 50 M var. Bu parayla bir orta saha bir defans almak istiyoruz.

Medel için bir kaç kulüp teklif verdi. Eğer onu da satabilirsek yerine daha genç bir oyuncu alabiliriz.

Bu gece külüpte sabahlayıp kadroyu tekrar gözden geçirmek ve alınacak transferleri belirmek lazım. Ekip arkadaşlarımından rica ettim, hanımlarınızı arayın bu geve buradayız. Biraz homurdanmalar oldu ama çalışmadan olmuyor bu işler.

Beşiktaş JK Teknik Adamı