TalebuBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fazlası ile var , ama 20 kişiye 5-10 bin maas vermek var
yada
belirli desteklerden yararlanıp belirli kişiler alıp asgari ücret vermek var ,

Çok profesyonel uluslar arası çalışma yapılmayacak bunu göz önüne alınız
sevgili hocam zaten bu tarz işleri profesyonel olarak devamlı yapan birisine bu tarz yazılarla gelme derim göz önünde bulundurduğum için mantıksız dedim.
destek konusunda sorun yok 20 personel için yeme içme maliyeti bile günlük 20 tl tutar ayda 12 bin 15 bin arası sadece bu tarz giderler var 20 kişi için.
ama iş var mı yok kirası stopajı maaş(asgari ücret) vs diğer masraflar kabaca aylık 90-100 bin tl para mı verecek size bu yatırımcı?

bir yerden para geldi falan bu işler yanlış işler kimse olmayan olmayacak bir şeye para vermez hele yazdığınız şekilde 20 kişinin barınacağı bir yer kurma maliyeti wc sinden mutfağına ofis masalarından sistem odasına araç gereçlere kadar 400 bin tl çok rahat tutar fazlası bile olur birisi yüz binlerce tl para verdi ama siz daha nasıl başlayacağınızı bilmiyorsunuz.

o nedenle bence net olun forumda yenisiniz hızlı başlamayın uzun ve daimi olun.


başarılar