Hocam mümkümse detayları yazabilirmisiniz? yada gruba dahil ederseniz çok sevinirim.
Hocam detaylar yazmakla bitmez

Ücretsiz sadece sizlere destek vermek amacıyla, sizlerden destek almak amacıyla birbirimize motivasyon ve yardım sağlamak adına WP grubu kurmayı planlıyorum.
Mod. hocalarımıza mesaj attım dönmelerini bekliyorum.
1 Ayda 10 kg oldukça fazla sürece yaymanız daha uygun olur. Hızlı verilen kiloların hızlıca yeniden alındığına çok sık tanık oluyoruz. Bir süre sonra kilo vermeniz yavaşladığında pes etmezsiniz umarım.
10 KG. fazla evet haklısınız ama benim için değil. Benim iç yağlanmam 20 seviyelerindeydi amacım bu iç yağlanmayı 15'in altına çekmekti. Şuanda zaten süreci yavaşlattım, hedefim haftalık 1 KG civarı.
bende 1 ayda 8.5 kg verdim gayet etkili ve güzel bir çalışma ile, bu arada bende bilgisayar başında çalışıyorum işim gücüm oluyor buna rağmen verdim yani kendinize bahane uydurmayın
Süper hocam

yürüyüş yapmalısınız muhakkak.
Yürumek ve spor yapmak cok onemli bunun disinda yemenize dikkat edin mesela aksam ekmek yemeyin sabah pogaca ve hamur islerinden ekmekten uzak durun en onemlisi sabir sabir sabir 😁
Hocam genel olarak karbonhidratı muhakkak 0'a çekmemiz gerekli.
Vücudun karbonhidrata ihtiyacı yok.
Kardeş iyi güzel hoşta neler yaptın anlatsan bizde uygulasak

Ücretsiz sadece sizlere destek vermek amacıyla, sizlerden destek almak amacıyla birbirimize motivasyon ve yardım sağlamak adına WP grubu kurmayı planlıyorum.
Detaylar hakkında bilgi almam mümkün mu kilom canımı sıkmaya başladı boyum 187cm kilom 95 --> 10-15 kilo versem yeterli ( yağdan)