Sektör dışında olduğunuzu söylemenize rağmen vermiş olduğunuz tavsiyeler oldukça doğru ve geçerli Hocam.

Eğitim konusunda beni tavsiye ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Rakun12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada da yabancı kaynaklarda da yaptığım okumalarda bu işi tek atışta tutturabilen yok. Tavsiyem Unity tabanlı bölüm tasarımı yapabileceğiniz, reskin mantığını kavrayabileceğiniz (internette hopping bird ile ilgili videolar var mesela) bir oyunu almanız olacaktır. Tecrübe sahibi olana kadar küçük miktarlar ile biraz zaman ayırarak işi kavrayabilirsiniz.

Oyun alımı konusunda BUNDLE paketler var, bunlar gayet uygun olabiliyor 4 oyun 120 TL gibi bir fiyata gelebilir ya da 2 oyun 50 TL olabilir, bundle paketleri tavsiye ederim. Oyunlar için siteler:

Geriye kalan başta @the_white; olmak üzere mesajlarını inceleyip, danışmanlık hizmeti alabilirsiniz forumda konusu mevcut, ücretsiz paylaşımları bile eski R10'u özleten cinstendir. Diğer mobil oyun satan arkadaşlardan da danışmanlık hizmeti alabilirsiniz, 10000 TL oyuna yatıracağınıza 2 tüyo alsanız uzun vadede dönüşü daha fazla oluyor.

Danışma işinin web site kısmında bizzatihi faydasını gören birisi olarak söylüyorum zamanında x kadar ödeme ile aldığım danışmanlığın karşılığını 30x ile alınca tecrübenin ne kadar değerli olduğunu anlıyorsunuz.

Benim söyleyeceklerim bu kadar, sektörün henüz içinde değilim işlerimden dolayı fırsat bulamadım ama kendim için Ağustos'tan sonra planladığım şeyleri konunuz vasıtası ile paylaşmak istedim.