Merhaba,

Bir süredir kendi hesaplarımda test ettiğim bir yöntem var. İşe yaradığını gördüğüm için satış konusu açıyorum.
Toplamda 1000 Repin yapıyorum. Bu repin işlemini 10 ayrı pin'e bölüyorum. Her bir pin'e 100 adet repin gönderiyorum. Benim gönderdiğim 100 repin ile birlikte, otomatik olarak diğer kullanıcıların önlerine düştüğü için minimum 200-500 arasında repin olmuş oluyor.
Beraberinde takip de artıyor. (50-100 arası.)

Bu hizmeti başlangıç olarak komik bir rakam ile başlamayı düşünüyorum.
Ücret : 50 TL
Ödeme Enpara / Yapı Kredi / Garanti
İşlem süresi: 1 - 7 gün.

İstenilenler nedir ; 10 adet Pininizin açık adresi. Sonra biraz da sabır. (maximum 7 gün kadar.)
Eğer verdiğiniz Pinlerin sayısı minimum 200 olmaz ise, 200 olmayan repin yerine başka bir pin adresi talep ediyorum. (Bugüne kadar pek olmadı.) Eğer resimleriniz gerçekten hiç ilgi çekmiyor ise ve gerçekten 10 tane pininiz 200'e ulaşamıyor ise, ücret talep etmiyorum.

İşlem tamamlandıktan sonra ücret talep ediyorum. Yani 10 tane pin adresinizi 1-7 gün boyunca kasıyorum. 1 hafta sonunda tüm pinleriniz (vermiş olduğunuz 10 tane) 200 olduğunda ücreti talep ediyorum.
Referans yoktur. Zaten iş başında ücret talep etmiyorum. Çalışmak isteyenler, çalışmak istiyorum yazıp, özelden Pinlerini gönderebilir ise çalışmalara başlıyorum. Sonuçları da hizmeti aldıktan sonra yorum olarak konuya belirtmenizi rica edeceğim. Çünkü belki de kendi hesaplarımda uyguladığım yöntem sizde işe yaramayabilir.