ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz benzinli arıyor iseniz opel ve serilerine bulaşmayın.Motorlar uyumsuz.Aynı şekilde mazda'da aynı.

Eğer benzin+lpg düşünüyorsanız size tavsiyem başta honda,toyota,hyundai bakmanız.Motorlar uyumlu sıkıntı çıkarmaz size.

şimdiki aracım opel astra 1.3 dizel yarı otomatik.Kullanımı keyifli,vites yönünden çoğu kişi beğenmemiş pek çok yerde de sorunlu yazar ama bence millet kullanmasını bilmiyor bu vitesi.Arabanı dinleyeceksin.Ne istediğini bileceksin.

Önceki aracım mazda 2006 model 1.6 otomatik.Benzini bildiğin içiyordu.10 litre altını hiç göremedim.Hatta mazdayı satıp LPG mazda alırım diyordum 2011 mazda buldum sedan 138 binde ama satıcı ile konuşunca yine uzak durmaya karar verdim.LPG'de araç 11,5 litre yakıyormuş.EE ilk ateşleme'de benzinle oluyor.Şehir içi hesabıma göre 45 kuruşu geliyordu yakıt.Vaz geçim dizel aldım.Dizel can hocam.Araç çok az yakıyor.
Mesut78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim lacetti lpgde de fazla yakıyordu ki o zaman lpg de ucuzdu önermem hocam ilerde sorun yaşarsınız parça bulamazsınız bulsanız dünya para isterler vazgeçin en hayırlısı bu olur piyasası olan bir araca bakmanızı öneririm
SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende böyle düşünüyordum ama böyle değilmiş. Chevrolet araçların yok, cidden yok.
Bende aveo vardı 2-3 yıl önce sahibindene koydum, fiyatıda hakikaten çok düşük tuttum ona rağmen bir kişi bile aramadı.
İlanın kaldırılmasına 1-2 gün kala sadece birisi aradı, aveo daha önce çok kullanmış ve çok seviyormuş kardeşine de almak istemiş. Böyle satıldı eğer o adam gelmeseydi satılmayacak, ilandan kalkacaktı öyle.

Bende alırken satmam bende kalsın diyordum ama bir yerden sonra sıkılıyorsun. Benim bu anlattığım olayda 2-3 yıl önceydi daha chevroletin tedarik süresinin bitmesine 7 yıl vardı. Şimdi kalmış 4 yıl falan. Birde o zamanlarda chevroletin geri geleceğine dair umut vardı şu an zerre umut yok. Yancı firması opelde pejoya satıldı artık bayileri de kalmadı burada.

Cruze müthiş bir araba ama durum bu maalesef.
anladım hocam linea konusunda fikriniz nedir acaba ?