İx35'in can tavan perdesi ile sportage'ın perdesi falan hep aynıydı, aynı banttan çıkıyor olabilir hocam ama kokpit olarak , iç tasarım olarak sportage ile bence çok fark var görüntü ve hava olarak. Siz de kullanmışsınız zaten ama gerek uzun yolda , gerek şehir içinde çok keyifle sürdüğüm sattığıma da pişman olduğum bir araçtı [anlaşılıyordur

] Kas konusunda da hyundai tuscon olsa anlarım ama sportage daha fena duruyor bence
Captiva sınıf ve boyut olarak daha farklı ve büyük araç tabiki ama onlarda da bakımıdır, yaştır, parçadır düşündürücü hele ki dizeldeki yakıt fiyatları ile cazibesi de kalmadı. Ben 65.000 bakımını sportage ile 450 ₺ ye yaptırmıştım servisin 3/1 fiyatına aynı malzemeler ile..
Tucson bütçeme uysa keşke... Lakin Sportage asla arka plana attıgım bır model olmadı. Dediğin gibi yorumların çoğunda ix35 ile benzer parçalar barındırdıgı yazılmış. Aynı yöreye ait sayılabilir bu iki marka ondan olsa gerek. Ancak ben vaktiyle yakıttan çok yakınıyordum. son zamanlarda bunu daha ekonomik hale getirdiklerine dair yorumlar okudum. O konuda fikrin nedir
Ocak ayında Qashqai aldım, yakıt ve konfor yönünden tavsiye edebilirim. Sakin kullanımda 35-38 kuruş, sert kullanımda 50 kuruş civarında yakıyor. 1.5 renault motoru olduğu için motor ve yakıt yönünden de sorun yaşamazsınız.
Bütçeye uygun yakalasam