YesilNetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anda 1.4 4x4 150 hp vw tiguan kullanıyorum (ilk kasası), 1.5 yıl önce sportage 2012 gdi plus modelim vardı nakit lazımdı sattım; Kia sportage gözün kapalı al hocam.

Qashqai en iyisi saydıklarından ama 2015 kasasını alamazsın o paraya.

İX35 kuzenimde var, sportage'ın içindeki malzeme ile neredeyse aynı ama sportage'ın yarısı etmez, görüntü olarak da keyif olarak da.

Mitsubishi yi deneyimlemedim ama bu aracımı satıp şu anda sportage almaya niyetleniyorum ( sportage'daki donanım vw araçlarda aynı anda birleştirilemeyecek kadar çok ve konforlu)

Ayrıca bir de ekleyim, beyaz olan sportage'ların satışı vs çok kolaydır , izmirde bir galerici sadece beyaz sportage topluyor ve satıyordu ben almaya çalıştığımda, ben de çok kolay sattım kar ederek sattım ve benden arabayı almak için gelenler de eskiden sportage alıp diğer araçlara ısınamayanlardı sportage satmak pişmanlık sanırım.
Daha önce 2011 Sportage ardından 2014 Rio kullanıyordum. Sanırım Kia bir bağımlılık yaptı Sportage şuan en baskın olan model benim için de ancak ix35 ve captiva daha kaslı yapısı ile hoş geliyor