Hocam yanlış anlamayın ama bu nasıl bakış açısı forumda görüyorsunuz adamlar o kadar çile çekiyor adsense almak için bu bir emek oluyor. Özgün yazılar yazarak ziyaretçi çekerek birilerine bilgi aktarmaya çalışıyor o kadar emek harcıyor karsılıgında cok az bile alıyorlar. Bakış açınız yanlış bence.
Dostum ben uyarimde

Ben de adsense kullanıyorum. Ama adsense haram.
https://sorularlaislamiyet.com/googl...anmak-helal-mi
aha bak neymiş caiz değilmiş.
Helâl olan şeyler belli, harâm olan şeyler de bellidir. Bu ikisinin arasında, halkın birçoğunun helâl mi, harâm mı olduğunu bilmediği şüpheli şeyler vardır. Bunlardan sakınanlar, dinini ve ırzını korumuş olur. (Buhârî, Îmân, 39; Müslim, Müsâkât, 107)
Bu bakış açısıyla kimse hiçbir iş yapamaz .
Yağ kanser yapar
Şeker hastalık yapar
Bunları satmakta haram o halde

kim bilir belki de haramdır.
Bu da sana
.Kim şüpheli olduğunu sezdiği bir şeyi terkederse, harâmlığı belli olan şeyi daha çok terk eder. Kim de şüphelendiği şeyi yapmada cü'retkâr olursa, harâmlığı açık olan şeye düşmesi daha kolaydır. (Buhârî, Buyû, 2)
Bu hurmanın sadaka olması ihtimâlinden korkmasaydım, onu yerdim. buyurmuştur. (Buhârî, Büyû, 4; Müslim, Zekât, 164)
Sana şüphe veren şeyi bırak, şüphe vermeyene bak!(Tirmizî, Kıyâmet, 60)
Bir kul günâha girerim korkusuyla, yapılması sakıncalı olmayan bâzı şeylerden bile uzak durmadıkça, müttakîler derecesine çıkamaz. (Tirmizî, Kıyâmet, 19)