Yani hocam kusura bakmayın anlamadığınız konulara yorum yapmayın. Giriş'ten çıkış, Çıkış'tan giriş nasıl alabiliyorsun anlatır mısın?
Aparat hem mikrofon hem ses çoğaltıcı yani gelen veriyi iki farklı jak'a gönderir. Ses veya mikrofon fark etmez. Kaldı ki, Hopörlor yerinden sen nasıl ses kayıt yapabileceksin veya mikrofon yerinden nasıl ses alabileceksin?
Bazı ses kartları tek jak'lı olur yani hem hopörlor hemde mikrofon destekler ancak iki farklı jak girişi olan pc'lerde bu durum farklıdır. Kapiş?
Bu ne çirkin bir konuşma tarzı? Fransızcanız oldukça iyiymiş. + olarak tek jaklı laptop üzerinden sizin attığınız kabloyu kullanıyorum. Mikrofon çıkışı üzerinden ses alamıyorum.Çift jaklı laptop kullanıyorsanız,mikrofon çıkışına kulaklık takıp dinlemeyi dener misiniz? Umarım kaliteli ses alırsınız. Anlamadığım konular hakkında yorum yapmayı çok severim. Sevgiler.
Edit: Yazdığınızı tekrar okudum. Doğru söylüyorsunuz. Girişten çıkış, çıkıştan giriş alınamaz. Mikrofon kısmı giriştir. Oraya hoparlör bağlarsanız ses alamazsınız. Kendiniz yazıp kendiniz çürütmüşsünüz. Ayrıca teşekkür ederim.