yorukefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu ile alakalı değilim demişsiniz. ne güzel madem alakalı olmadığınızı kendiniz de biliyorsunuz gerçekten çalışmaya ihtiyacı olan insanların bilgi alıp hızlı bir şekilde iletişim kurmasına engel olmuş oluyorsunuz. maaş aralığı 2500 - 4.000 TL demişler, "Cafe de çalışsa o kadar para kazanır" yorumunuz da beni heyecanlandırdı. Hangi cafe o gidip bardakları yalayayım 4.000 TL vereceklerse.

Yazılımcı dediğiniz kişi Nasa da çalışacak bilim insanı değil ofiste hafta içi çalışacak, saat beşte mesai bitiyormuş akşam da gider ek iş alır oradan da aylık 4 -6K para alır.

Uzun süre çalıştıracak birini aramasalar bu kadar şart yazmalar. Ekşi sözlük yazarı gibi her açılan ilana çamur olayım laf atayım mantığı ile nereye kadar gideceksiniz acaba

İşe girer çalışır,işini iyi yapan biriyse 4.000 de alır 8 bin de.. Millet açlıktan sandalye bacağı kemiriyor 4 bin maaşı beğenmeyen ve konuyla alakalı olmadığını söyleyen birini de gördüm Evet..
Konu ile alakalı değilimin derken bir yazılımcı değilim anlamına getirmeye çalıştım, Ben kimsenin ekmeği ile oynamam bir yazılımcı ihtiyacı varsa bir iş alır yapar ihtiyacını karşılar, Şimdi konu cafe veya restorant değil ben lafın gelişi söyledim illede çalışmak isteyen ulaşssın bana işi biliyorsa ben aracı olurum, Nasada çalışacak bilim insanı diyip laf çamurluğu yapıyorsun demişsin ben genelde bu tür başlıklara cevap vercek biri değilim sadece gözüme takıldığı için yazdım, Ben yazılımı bilmediğim halde bu 2.500 4.000 bin tl az görüyorsam oradaki haksızlık dikkatimi çekmiştir, işi bilen biri ne demek istediğimi tek okuyuşta anlar, fiyat belirtmeyip yazılımcı çalışma arkadaşları arıyoruz diyip profesyonal ekip kurup onun bildiklerinden faydalansanız bilmediklerinizi bir biriniz ile paylaşıp profesyonal ekip kursa fiyat yazmayıp bu işi bilen yazılımcınında işine gelir ama 2.500 veya 4.000 tl komik rakamlarla anca gecen sene cafede çalışmış bu yıl yazılımcı olmuş kişiyi bulur bir yazılımcının maaş orantısını bu kadar basitleştirmeyiniz, Ben bu ülkede açlıktan sandalye kemiren birini görmedim o kadar boş yazmışsınki 4bin tl beğenmeyen yazılımcı sandalye kemiriyor, Konu ile alakalı olmayan birini illa göreceksin ben bir yerde haksızlık görüyorsam düşüncemi yazmalıyım bunu ben kendime görev olarak bilirim, asgari ücret 2020 tl ise siz bir yazılımcıya 2.500 4.000 tl veriyorsanız yazıktır bu yazılımcıları ezmektir. Zorda darda kalmış bir yazılımcıyı kendinize bağlayıp 2bin 3bin verip etinden sütünden faydalanmak günah az vicdanlı olun, Başkada cevap yazmam inşallah aradığınızı bulursunuz, Siz de ekşi sözlükte fazla gezmeyin aklın bulanmış az kitap oku beynin boşalsın.