Hocam daha yeni güncelleme oldu ya hemen çıkmaz bence

ART adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncelleme ortalama ne zaman yayınlanacak?

Merhaba

Bu domainnameapi de fiyatları güncelle dediğimizde com domain 500 TL oluyor bu sorunu ne zaman çözeceksiniz. Ticket attığımızda domainnameapi kaynaklı olduğunu söylediniz ama bence değil bilgileri doğru çekmiyor.

Fiyatları manuel düzenliyoruz kur güncellediğinde bir bakıyorum ayarlar gitmiş tekrar baştan başla bence bu büyük bir sorun buna bir el atın derim.

Teşekkürler.

idrisselvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Direkt olarak kilitlenerek "çözümlendi" olarak işaretlenmesi, kullanıcı deneyimi açısından olumlu değildir. Çünkü müşteriler siz "çözümlendi" olarak işaretleseniz dahi konu ile ilgili tekrar yazma ihtiyacı hissedebiliyor. Bu nedenle opsiyonel olarak aynı zamanda "kilitlenmesi" için bir kutucuk bulunmaktadır. Bunu işaretleyerek "çözümlendi" derseniz bilet aynı zamanda kilitlenmiş de olur.
- Kredi bakiyesi dışında ödenen bir faturanın kasaya yansımaması ile ilgili, kontrol ve inceleme için bir destek talebi oluşturmanızı ve hangi faturanın ödendiği halde kasaya işlenmediyse fatura numarasını iletmenizi rica ederiz.
- Admin paneli menu çözünürlük sorunu ile ilgili bir biletinizi göremedim, kontrol edebilmem için lütfen bana destek bileti id numarasını iletebilir misiniz.
Teşekkürler.

-------------------------

Bilgilendirme

Sizlere şuanda üzerinde çalıştığımız birkaç özellik hakkında bilgi vereyim. Bunlar, gelecek major veya minor bir sürümle dağıtılacaktır.

1. Centos Web Panel
  2. DirectAdmin
  3. Cyber Panel
  4. VestaCP
  5. Maestro Panel
  6. Proxmox
  7. Proxy kullanımını engelleme (Vpn, Vds sunucu üzerinden erişimi engelleme vb. - Gerçek IP kullanma zorunluluğu)
  8. Evrak doğrulama zorunluluğu (İsteğe bağlı ülke, ürün, müşteri için belirleyeceğiniz evrakların sisteme yüklenmesi. Aksi halde hesabın kısıtlanması.)