selam konu ile alakalı değilim fakat ücret gözüme takıldı komik bir rakam değil mi bir yazılımcıya bu teklif sunmak yanlış anlamayın bu teklifinizi görüp mesleğini bırakıp bir cafeye veya restoranta girip çalışşsa o kadar kazanır bir yazılımcıya bu teklif etmeniz bilmiyorum ama bence başlığı değiştirip öğrenci veya stajyer yazmanız daha doğru olur umarım bulursunuz.
Konu ile alakalı değilim demişsiniz. ne güzel madem alakalı olmadığınızı kendiniz de biliyorsunuz gerçekten çalışmaya ihtiyacı olan insanların bilgi alıp hızlı bir şekilde iletişim kurmasına engel olmuş oluyorsunuz. maaş aralığı 2500 - 4.000 TL demişler, "Cafe de çalışsa o kadar para kazanır" yorumunuz da beni heyecanlandırdı. Hangi cafe o gidip bardakları yalayayım 4.000 TL vereceklerse.
Yazılımcı dediğiniz kişi Nasa da çalışacak bilim insanı değil ofiste hafta içi çalışacak, saat beşte mesai bitiyormuş akşam da gider ek iş alır oradan da aylık 4 -6K para alır.
Uzun süre çalıştıracak birini aramasalar bu kadar şart yazmalar. Ekşi sözlük yazarı gibi her açılan ilana çamur olayım laf atayım mantığı ile nereye kadar gideceksiniz acaba
İşe girer çalışır,işini iyi yapan biriyse 4.000 de alır 8 bin de.. Millet açlıktan sandalye bacağı kemiriyor 4 bin maaşı beğenmeyen ve konuyla alakalı olmadığını söyleyen birini de gördüm Evet..