Minima blog temasını 2 yıldır geliştiriyorum. Sandığınız gibi ucuza satınca binlerce satışa ulaşılamıyor. Bunun ucuz pahalı ile çok alakası yok. Global manada satış yapan temalarla sadece Türkiye piyasasına satış yapan ve ne yazık ki ucuza olsun ne olursa olsun mantığında olan müşterilerle karşılaşan biz geliştiriciler için eleştirileriniz çok empati kurulmuş eleştiriler değil. Sadece alıcı olarak düşünmeyin, satıcılar tarafından da bakın.
Mevzu tema satışı değil kaliteli destektir esasen. Siz o paraya tema değil destek alırsınız. Türk web kullanıcılarının büyük bir kısmı satın aldıkları ürünü ömür boyu destekle alıyormuş gibi düşündükleri için geliştiriciler bu destek fiyatını tema fiyatına ekler doğal olarak. Themeforest ürünlerinde de destek süresi kısıtlıdır ve bu süre bitince ek ücrete destek alırsınız. Tema ömür boyu güncellenir ama destek ekstra ücretlidir. Türkiye'de hem temayı satıp 1 yıl sonra destek ücreti isterseniz size sövüyorlar

Türk geliştiriciler de tema fiyatlandırmasını bu gibi durumları göz önünde bulundurarak almak zorunda kalıyorlar. Ben de dahil.
Eğer Türkiye'deki kendi vatandaşlarımız kendi yurttaşlarımız biz geliştiricilerin verdiği emekleri harcadığı geceleri gündüzleri küçümsemeden, emek hırsızlığına göz yummadan, satın alırken ne aldığını ne almadığını bilerek hareket etse emin olun geliştiriciler olarak bizler her konuda esneklik yapmaya hazırız. Themeforest üzerinden Avada teması alırken nasıl geliştiriciye saygı duyuluyorsa Türk geliştiriciler için de aynı saygı duyulmalı. Onlar da gece gündüz çalışıyor bizler de. Türkiye'deki geliştiriciler Avada gibi bir tema yapamıyor diye bir şey yok. Türk web kullanıcılarının ilgisi ve tercihi önemli. Onlarca kişiye dinamik özel temalar geliştirip sundum, çoğu çok basit kötü görünümlü eski düzen tarzları tercih etti. Müşterinin algısı ve sizin gibi fiyatlardan yakınan arkadaşların bakış açısı çok farklı, geliştiricilerin bakış açısı çok farklı. Daha ince ve daha anlayışlı düşünmek zorundayız

Elbette burada söylediklerim ne tüm müşteriler ne de tüm geliştiriciler için geçerli. Ancak çoğunluğun durumu bu maalesef.
Eğer satıcı-alıcı iletişimini daha kuvvetli hale getirmeye varsanız ben de bir geliştirici olarak tüm desteğimi vermeye hazırım.
Madem çok ihtiyacınız var 1 hafta geçerli 100 TL ve üzerinde geçerli 50TL indirim kuponu tanımlıyorum. Dilediğiniz Blog Kurdu ürününde kullanabilirsiniz. Sorun indirim değil 
Kupon kodu: OGRENCİYE50