Sucide squad çok güzel onun dışında yalancı yalancı diye bir film var yalancı bir adamın oğlu babasının 1 gün boyunca yalan söylememesini diliyor sonra olanlar oluyor. Ayrıca gerçek yürek diye de bir film var ve bu film de yalancı yalancı gibi çok eski bir film. Olay şöyle uçak ormanlık garip bir ülkeye kent gibi bir yere düşüyor. Sadece 2 kişi sağ kurtuluyor, biri erkek diğeri kız. Ormanda gezerken karşılarına hayatını ormanda geçirmiş adam çıkıyor ve adam bunları kendi ülkelerine götürüyor. Kendi ülkelerine giderken birsürü macera yaşıyorlar. Geceyarısı avı diye bir film var ve bu film eskiden benim en sevdiğim filmdi. Kesinlikle izle derim. Bu film yeni aklıma geldi. 5-6 sene önce izlemiştim ve başroldeki kişinin filmdeki adını hâlâ unutmam; Jack Walsh. Olayı tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla şöyle;Jack Walsh para karşılığı insanları öldüren bir ajan gibi bir şey. Filmde eskiden polisti sanırım öyle hatırlıyorum. Jack Walsh'a bi adamı öldürmesi için 1 milyon dolar teklif ediyorlar. Jack Walsh da o adama acıyıp öldürmüyor sonra macera yaşıyor ikisi ve sonunda da sürpriz sonla bitiyor söylemeyeyim 😄
Söylediğim bu filmleri CDden izlemiştim yıllar önce. Türkçe dublaj idi. Türkçe dublaj bulursun internette araştırırsan 😊