Aynen öyle konu başlığından da anlaşılabileceği gibi Adsense artık baymaya başladı.
Yeni açmış olduğum ingilizce niche site ve bir TR site için adsense açacaktım. Her şey iyi güzel hemen red geldi baktım redde yazan şu: "Size ait başka bir adsense hesabı bulunmaktadır. Lütfen bu hesabı kapayın ya da diğer hesabı kapayıp tekrardan istek gönderin." Tarzında bir istek geldi. Benim birkaç epostamda adsense vardı biri kendiliğinden kapandı birkaçını ben kapattım. Aklımda olduğunu düşünmediğim hesabım varsa da artık bilemiyorum. Her neyse yeni bir hesap aç ad soyad değiştir farklı numara kullan dendi bu forumda bir arkadaş. Ben de öyle yaptım ad soyad farklı bir şekilde telefon numarası farklı bir şekilde aynı siteyi yeni açmış olduğum adsense ile gönderim sağladım. Fakat yine yine ve yine aynı sorunu buldu.
Bu sorunu artık aynı siteyi gönderdiğimden mi yoksa IP adresinden mi anladı bilemiyorum fakat gerçekten baymaya başladı. Mübarek bir önerisi varsa çok iyi olur. En kötü artık biraz daha uğraşıcam olmazsa gidip 100 TL'ye adsense onaylatma hizmeti alır otururum aşağı.