Türk Net ama hız, performans olaylarını araştır. Çünkü bazı bölgelerde sıkıntılıymış.
Eğer alt yapınız düzgünse kesinlikle TürkNet öneririm.
https://turk.net/internet-hiz-testi/ bu adresten sorgulayabilirsiniz. Yaklaşık çıkan hızı veriyor. Geçiş yaparken taahhütü TürkNet ödüyor. Eğer benim referansımla gelirseniz ikimize de bir ay ücretsiz veriyor.
Netspeed. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Fiyatı da uygun.
valla bende geçenlerde kızdım iptal ettim
turk.net i denedim 65 lira idi 75 yaptılar sonra superonline aradı 75 liraya bi paket ayarladı geri döndüm süperonline a.
turk.net i kapattırıcam yakında. işin aksi yanı superonline a geri dönmeden önce
turk.net hayli ağırdı, superonline ı da aktif ettikten sonra
turk.net te toparladı.
Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar. Turknet hakkında çok fazla şikayet var muhtemelen muhitimde problemlidir. Netspeed mantıklı geliyor ancak adı pek duyulmamış firma, teknik destek konusunda ne kadar yeterlidir?
Superonline dan neden abonelik iptali yaptınız?
Hocam,
27.05.2019 tarihinde internet gitti, bayram tatili boyunca internet yoktu. Belki 50 defa aradım ancak 07.06.2019 tarihinde ekip geldi. Ücret karşılığında problemi giderdiler. 3 gün sonra internet yine gitti, tekrar aradım ancak 2 gündür ne gelen var ne giden.
BTK sisteminde şikayet kaydı oluşturdum, cayma bedeli vs. vermeden iptalini sağladım.