ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleman denilmesi neden zorunuza gidiyor? Ekmek varsa ister işçi ol, ister arkadaş ol ister eleman ol ister patron ol farkeden ney? Kusura bakmayın ama bu eleman lafına alınan arkadaşlarımız ciddi bir iş ortamında çalışmamışlar. Ekmek aslanın ağzında bu devirde eleman denilmesi zorunuza gidiyorsa işiniz zor.
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eleman veya çalışan yada iş arkadaşı,
önemli olan işe layık olup ekmeğini kazanmak

allah işverenlere sabır versin bu konu için değil genel itibariyle sabır versin
kaç para vereceksin yahu ne saçma konu.

inşaatta sıva ustasısındır fayansçısındır hamalsındır veya amelesindir günlük yapacağın iş bellidir alacağın ücret skalası bellidir.50 yukarı 50 aşağı alırsın

yazılımcı için ise iş veren bilgi deneyim tecrübe daha fazlası beyin olarak bakar uyarsa işe alır sana vereceğim ücret bu der olur biter.

neymiş kaç para vereceksin sen kaç paralık adamsan ona göre para alırsın. (sırf bu konu için değil ) tüm konularda görüyorum bu yaklaşımı sanki iş veren size muhtaç el elbet gider bir eleman bulur sizde oturur kalırsınız evinizde.

ekmeğinizin peşine düşün çalışın gelişin çabalayın hayat kolay değil laylaylom hiç değil.
Valla ne diyim bilemedim ki eleman dedik konu iş ilanından farklı boyutlara gitti. Cevap vermeme gerek bile kalmamış ellerinize sağlık çok teşekkür ederim gece yarısı aklıma geldi r10 ailesinden bir arkadaşımızı alalım hiç olmazsa işi olur diye saçma sapan yerlere çekildi konu. Eleman denmesine rahatsız oluyorsalar zaten bu zamana kadar çalıştıklarını sanmıyorum. Koskoca şirketlerin patronları bile personellerine "bizim eleman" gibi tabirler kullanır. Ülke geneli ufak tefek boş şeylere takılıp gidiyoruz ana içeriği hep kaçırıyoruz...

@Sikayet; rica etsem konu dışı içeriklere moderasyon uygulama imkanınız varmı ?