Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsi geçen eklentiye sahip bir sitede hiç bir zaman bir aşağıdaki yazıyı okumadım. Eklentinin amacı sayfada geçirilen süreyi arttırmak fakat ne kadar işe yaradığı tartışılır. En sağlıklısı kendi siteniz üzerinden analiz edip gerekeni yapmak.

Etiket ve kategorilerin indexlenmesine gelince; bu tamamen sitenin içeriğine bağlı. Atıyorum, bir program indirme siteniz var. Buradaki kategorileri mutlaka indexe açmalısınız. Örneğin ben kişisel bir blog sitemde etiket ve kategorileri indexe kapatıyorum. Zira sitemdeki "Kişisel" kategorisi bir başkasının arama motorundan ziyaret edeceği bir kategori değil.

Uzantıları kaldırmak veya Türkçeleştirmeye gelince, pek bir fark yaratmaz. Benim tercihim Türkçeleştirip kullanmak.
Cevabınız için teşekkür ederim.

Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İndexlenmese bile etiket girin. Zira etiketler birbiri ile alakalı yazıları birbirine bağlar. Benzer yazılar gibi eklentiler bu sistemi kullanır.
Temamın ayni kategorideki yazilari rastgele özelliğine dayanan bir benzer yazilar sistemi mevcut yinede ben birkaç etiket girerim.
Cevabiniz icin teşekkürler.

Uyumsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kategorileri imdexletiyorum. Etiketlere gelecek olursak da site içinde benzer etiketler kullanırsanız dolaşım için yararlı olur sadece.
Anladım,
Cevabınız için teşekkür ederim.