Sorun buradan kaynaklanıyor. Adsense ayarları ile oynamak reklam dengesi dışında mantıklı değil. Ben bunu defalarca denedim, en güzel TBM ve tıklamayı default ayarlarda gördüm.
Reklam dengesini de deneme yaparak en uygun noktayı yakalayabilirsin. Bir zaman %75 lerde en güzel TBM yi yakalarken son 2-3 ayda %100 de yakalıyorum. Tavsiyem adsensenin default ayarlarını pek kurcalamamak.
Sizin yaptığınız işlemdeki dezavantaj ise reklam ağlarını engelleyerek rekabeti düşürüyorsunuz. O yüzden TBM nizde düşüyor.
Benim nacizane tecrübem de budur.
Ama engellediğim reklam ağları önek vereyim 4k görüntülenme 30 tık var gelir 0,03 filan şeklindeydi gerimi açayım yani hepsini
Bu nasıl bir gelir tablosudur ya! Facia resmen. Siz bu duruma düşmeden önce mi reklam ağlarında engelleme yaptınız? Yani bahsettiğiniz 7 liralardan bu seviyeye düşmeden önce gerek sitede gerek adsense panelinde bir işlem yaptınız mı?
Düştüktek sonra yaptım ama bu düşüş çat diye olmadı 2 aylık bir süreçte oldu
Bu nasıl bir gelir tablosudur ya! Facia resmen. Siz bu duruma düşmeden önce mi reklam ağlarında engelleme yaptınız? Yani bahsettiğiniz 7 liralardan bu seviyeye düşmeden önce gerek sitede gerek adsense panelinde bir işlem yaptınız mı?
Düştüktek sonra yaptım ama bu düşüş çat diye olmadı 2 aylık bir süreçte oldu