Konu
Açık Arttırma Minimum : 10 TL (HİTLİ+BİRKAÇ TL GELİRLİ) SCRİPT SİTESİ SATIŞTA
12-06-2019, 04:54:56
mhmtyzr
Country Alexa Rank : TURKEY
#42,731
Site adresi :
https://www.iyiscript.com
Açık arttırma başlangıç fiyatı : 250 TL
Açık Arttırma Minimum : 10 TL
Hemen Al : 1000 tl (TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEKTİR.)
Açık Arttırma Sonlanma : Son tekliften +24 Saat Sonra.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Script tanıtım, satış
Sitenin aylık getirisi: Aylık birkaç TL getirisi vardır.
Sitenin açılış tarihi: 13/05/2019 benim siteyi yenilediğim tarih ama ondan önce +1 yılı geçmiş mazisi var.
Günlük hit sayısı: Resimlerde de gördüğünüz gibi değişiklik göstermekte siteyi 1 ay önce satın aldım veritabanındaki zararlı içerikler yüzünden site yenilendi.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamıyla satılıktır.
Ziyaretçi kaynağı: Resimde gözüktüğü gibidir.
Hosting dahil midir: HAYIR .İstenildiği takdirde +5 aylık kullanımı var 13/11/2019'a kadar+150 tl ödeme talep ediyorum. 6 aylık ödemeyi yaptım karım yok.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır, Bildiğim kadarıyla yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Normalde 1 yaşından büyük site olarak alındı siteyi yenilediğim için forum kurallarına göre konuyu buraya açtım.
İsim,logo,renkler resimler ve yazılar özenle seçildi.Editör mevcut istenilirse konu başı ile devam edilip anlaşılabilir.
Reklam anlaşması linktl ve popads ile devam etmekte isteyen değiştirebilir.
Satış sebebim flash oyun ve forum sitelerime yoğunlaştığımdan işe odaklanmaktan zamanım yok elden çıkarmak istiyorum.
İlgilenilirse uzun vadede çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz bu hale getirmek 1 ayımı aldı tema içerik tamamen yenilendi. +10 kadar içerik mevcut geleceğe yatırım yapmak isteyenler için alıcısını bekliyor.
+10 Farklı dil desteği sitede mevcut.