SafirKreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar durum şudur ki. Adsense de bulunan web sitenizi adsense den kaldırın. Tekrar onaya yollayın. 2 gün içerisinde açılacaktır. Fakat bu süre içerisinde organik hitiniz yükselmesi gerekmektedir. Nasıl yükseltirsiniz o size kalmış birşey. Onay zaten gelecek adsense onalı kaldırılan siteleri önceliğe alıp tekrar aktif ediyor.

Ek olarak 1 saatte bir analiz ediyor trafiğinizi ve tıklamanızı. Örneğin 1 saat içerisinde gelen kullanıcı sayısı 100 ve tıklama 20 nin üzerindeyse tekrar reklamları kaldırıyor. 3 defa yaşadım bunu ve ben bir şekilde bu organik hiti saatlik 500 - 600 lere taşıdım tıklamada o oranda azaldı.

O günlerdir bekleyen arkadaşlar beklemeyin hiç organik hitiniz yoksa emin olun gelmeyecek. 9 farklı adsense hesabım bulunmakta 2 sini deneme olarak kullandım sürekli ve tam sonuca ulaşıp şuan 7 siteyi daha kaldırıp onaya yolladım.

NOT : panel güncellense de reklamlarınız gelmiyor arkadaşlar paneli güncel olmayanda da denedim ve reklamlar bu yönde geliyor. Şansa denk gelmemesi için 2 hesap ile denedim. Oradan buradan duymalarla değil deneyimle iletiyorum bu bilgiyi.

Herkese kolay gelsin bu saatten sonra trafiklerinize çok dikkat edin.
Hocam çok teşekkür ediyorum gün içerisinde reklamlar yavaştan gözükmeye başlamıştı, şu anda gösterim eskisine oranla çok daha fazla. Tekrar gitmezse sorun çözüldü.