SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Günlük ev kiralama cezalarında ki haberlerde hep ev sahibine ceza geldiği yazıyor. Tutana ceza gelse bile satıcının ödediğinin 10 da 1'i kadar ya gelir ya gelmez.
- Yıllardır yapılan illegal bir iş için fatura kesmek nasıl iki dakikalık bir iş oluyor açıklayabilir misiniz çok merak ettim. Geriye dönük vergi incelemesine giren çok fazla arkadaş var, yardımcı olursanız hepsi iki dakikada halletsin.
- Seni vergi dairesine şikayet edeceğim gibi bir tehdit ile gerçekten mahkemelerin uğraşacağına inanıyor musun?

Herkes sizin gibi her olay karşısında sinmek istemeyebilir. Arkadaş haksız olsada satıcınında ahlaklı bir satıcı olduğu söylenemez. Yer yanlış, yalan beyanla satış, vergisiz satış, illegal satış vs vs...
Yıllardır ticaretle uğraşan biri olarak geriye dönük vergi incelemesiyle alakası olan bir durum değil aynı ay içerisinde olan bir durum bu. Günlük ev kiralamak yasa dışı bir durum değildir gerekli şartları taşıyan adreslerde yapılabilir.
Hukuk kurallarının sadece mahkeme'de işlediğini düşünüyorsanız yada hukuk diyince aklınıza mahkeme geliyorsa bunun suçlusu ben değilim size verilen eksik eğitim yada eksik araştırma duyunuzdur.
Her olay karşısında sindiğimi sanacak kadar beni iyi tanımanız hoşuma gitmedi desem yalan olur. Kapora'yı geri vermeyen satıcı ahlaksız satıcımıdır? Şehvetle yorum yapmayın size sataşma yada hakaret söz konusu değil. Bilginiz varsa yorum yapın yoksa sokak ağzıyla konuşmayın