Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Kolilere etiket basmak mantıklı, hatta gerekiyorsa basmayın. Çünkü başlangıç aşamasındaki bir proje için kurumsallık adına çok fazla harcama yapmak mantıklı değildir. Önemli olan ürünün kendisi ve onu sizin sunduğunuzu hatırlatacak küçük kurumsal harcamalar, buna örnek etiket.
Şişeleri de olması gerektiği gibi gördüm. Gel gelelim tek sıkıntılı olan şey, poşetli bidonlar. Poşetlerin o görüntüsü bir müşteri olarak beni aşırı rahatsız ederdi. Ne yapılabilir? diye düşündüğümde en azından poşetin uzun kalan kısmını kesmeyi ve poşeti bir ip, mümkünse süslü bir ip kurdele gibi ya da benzer bir şeyle bağlamayı tercih eder bunun yanı sıra en önemlisi, bidonların etrafında oluşan potluğun yarattığı çirkin görüntüyü gidermek için bir makine yardımı ile poşetin içindeki havayı çeker, ondan sonra ağzını kapatırdım. Böylece poşet bidonu sıkı bir şekilde sarar. Sanki üzerine ambalaj geçilmiş gibi olur daha kurumsal bir hava katabilir. Göze verdiği rahatsızlık ortadan kalkar.
Gönderilerin yanında küçük bir iki adet şeker gibi maliyetsiz sayılacak hediyeler göndermeniz kurumsal açıdan sizi sevdirir.