Cancomertler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok zor bir durum 25.000 tl çok sınır bir tutar ben aynı sorunla karşılaştım en son 97 model hyundai elantra aldım klimalı sonra 5 bin tl zarar ile takasta kullandım piyasası 28-35 arası olan reno megane 2 lere bakmanı tavsiye ederim ciddin az yakıyor sürüşü rahat bir araba
Haklısınız, ben de işte bütçeme göre umutla soruyorum. 25.000 düzeltip 30.000 de olabilir diye yazdım. Arkadaşların ilk yorumlarından anladım hemen bütçemizin yerlerde oldugunu
Netten baktım şimdi, dıştan güzel araç, özelliklerini bilemem ama kriterlere uygun diyorsanız notunu alıyorum, sağolun

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2001 - 2003 arası citroen saxo dizel klimalı alabilirsin hatta daha uygun fiyata bulursun uno ya falan on basar yakıt olarak uzun yolda 3.5-3,8 litre yakarsın şehir içi 5 litrelerde gezersin kara düzen olduğu için kondisyonlu bir araç alırsan gözün kapalı gezebilirsin
mazot pompası sadece bosch olsun onun harici clio bakabilirsin lpg li olmak kaydıyla
Söylediğiniz modeli inceleyeceğim hocam, arkadaşların tavsiyelerini not alıyorum kağıda,yazdığım kriterlere uyuyarsa neden olmasın, fikir için teşekkürler

alperaydenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2008 Albea Dynamic. Bu fiyata en iyi bu olur diye düşünüyorum. Hem yakıt hem parça hem de performans açısından yormaz.
Bi ara bu modelden almak istedim, adı gibi albea değil ALBELA dediler Bilirsiniz her kafadan ses çıkıp herkes doktor olunca bizim de aklımız karıştı açıkçası. Listeye ekliyorum çok teşekkürler fikir için..