Hocam Allah gönlünüze göre versin. Ailenizi düşünmeniz mutlu etti.
Allah razı olsun

Uzun yolda rahat etmelerini istiyorsunuz haliyle.
Bir ara yolda kalır gibi birşey olduk, çocukların araçta bizi beklemeleri ve izlemeleri gözümün önünden gitmez. Karar verdim sonra bütçeme göre biraz daha kendimi zorlayıp uygun bir araç alayım diye ama ben pek anlamıyorum farklı modellerden, o sebeple istişare en iyisi ..
Ford fiesta düşünebilirsiniz hocam 2003-2005 model arası dizel hem parçası ucuz yakıt düşük konforuda fena sayılmaz
O model için belirttiğim fiyatta bulabilir miyiz acaba? Bir de hani bunlarda 1.4 1.5 vs gibi farklı seçenekler de var. Bakayım bir..
Hocam öncelikle Allah gönlünüze göre versin yalnız bende araba almayı düşünüyorum ve o fiyata ne yazık ki düzgün araba bulamazsınız iyi bişey istiyorsanız 40 bin gerekiyor. Ben bayağı araştırdım ucuz arabalarda hasar kaydı boya vs gibi önemli olaylar var ve bu tarz bir takınıtınız yoksa alırsınız ama elinizde kalır satamazsınız
Çok teşekkür ederim temennileriniz için. Boya sorun değil,piyasadaki yüksek fiyatlar yüzünden eskisi kadar insanlar boya meselesini takmıyor ama dediğiniz gibi hasar kaydı çok mühim.
Ben de başta hasar kayıtlı araç aldım ama toplasanız 1600 TL gibi birşeydi, yani o kadarı göz ardı edilebiliyor.
Üzüldüğüm nokta 40.000 beni aşıyor , ne ara araçlar böyle uçuşa geçti demek ki durum olmayınca insan piyasadan bihaber oluyor. 30.000 de uyar aslında. Bakalım arkadaşlardan ne gibi tavsiyeler gelecek.