Genellikle herkesin başına gelen bir durum. Misal 3 ay önce parasızlıktan tütüne başladım ve o ay kızıma marketten çikolata bile alamadım açıkcası. Ama şimdi iş üstüne iş geliyor. Bu biraz da rızk meselesi. Ama biraz dini bakış açısı olacak gibi bana kalırsa bu gibi durumlar Kul'un Allah'ı hatırlaması için verilen imtihanlarda olabilir diye de düşünüyorum

) Siz yine de sabırlı olun iyi olan yolda gidin iyi olan şeyler sizi zaten buluyor.
Herkesin zor durumları oluyor, sanırım bu durumlar tekrar ayaklanmak için büyük bir fırsat.
bende de her zaman böyle hocam dünyada böyle bence... ihtiyacın olduğunda tüm müşteriler anlaşmış gibi birden ortadan kaybolur

Şu sıralar bende seninle aynı durumdayım..

ALLAHIM ikimize ve tüm bizim durumda olnalara yardım etsin.
İllaki oluyor ancak her ay kenarda 1.500-2.000 bırakırım, sizde birikim hesabı açıp her 300 TL'lik satışınızın 50-100 TL'sini oraya atabilirsiniz(Tabi o parayı unutacaksınız). Damlaya damlaya gerçekten göl oluyor.
Hocam bende atıyordumda, bu ay sanki herşey tersine dönmüş gibi oldu. Doğru düzgün kazanamamaya başladım, onun için sanırım. Yeni projeler yaparken, bu duruma düşmek, projeleri aksattırıyor. SAnırım kısa süreli projeler yapmak gerekiyormuş.
Umarım geliriniz düzene girer.
Umarım hocam, benim durumda olan herkesinde inşallah.