S.A.

Arkadaşlar kurduğum 1 site var. tamirkolik.com laptop u bozulmus birinin bu siteyi duymaması imkansiz. Google da 1. Sayfadayiz. Yapilan is laptop, mac, tablet, apple ürünlerinin yedek parca satışı ve tamiri uzerine kurulmuştur. (Cep telefonuda vardi ben kaldirdim) Sitenin herseyini ben yaptim dizaynindan seosuna kadar. Su an para kazaniyorum ama tamir islerini kendim yapmadığım icin satmaya karar verdim. (Su an tamir islerini yapan Tr nin ilk 5 e girecek bir firmasidir) neden satmak istiyorum buna degineyim. Dedigim gibi tamir islerini kendim yapmadigim icin kazandigim komisyon yetmiyor. Ya devredicem yada tamir islerinden anlayan dukkani olan (istanbulda) biriyle ortak yapicam. Ortaklik olursa bireysel ve kurumsal pazarlamalar yaparak ve ayrica dijital pazarlama ile isleri daha da buyutmek benjm isim olacak. Para kesin lazim. Cunki ne kadar para o kadar reklam ve urun stogu demektir ki bu da musteri ile es degerdir. Yada komple saticam. Hersey hazir para kazanan bir sistem. Tum turkiyeye hizmet veriliyor. Ciddi dusunen olursa yazabilir