Kapora için sözleşme yapıp iade şartı belirtmediyseniz yasal olarak 5 dk sonra bile olsa alamazsınız.
İkincisi; adamı vergi vermiyor diye daireye şikayet ederseniz; kişi vergi verdiğini kanıtlarsa daire hakkınızda işlem başlatıp size ceza keser. Vergi vermediğini güçlü deliller hazırlayıp şikayet etmelisiniz. Bu vergi vermiyor inceleyin vs. şeklinde şikayet yapamazsınız.
Sözleşme yok hocam internetten link atıp böyle ilanınız var 3 günlük kiralamak istioyrum dediğimde bu 2. kat yok aynı binada en üst çatı katı var diyip farklı resimler atıp kapora isteyip 2 saat sonrada ben caymak istediğimde yandı kardeş diye cevap veriyor. Sözleşmevs yok dekont var havaya giden param var. Birde kafasına göre esnafların yeni açılan dükkanlara vergi levhası yok diyip vergidairesine şikayet edip ceza yedirdiklerini biliyorum. Ben burda şuan mağdur olan kişiyim hocam dairesi zaten dolu adamın para kazanıyor tek derdi benim kaporama konmak
Erikli'den kim yaptı hocam bunu? Normalde bu tip şeyler pek olmaz oralarda , geçmiş olsun . Kaporanızı normal şartlarda geri alabilmeniz lazım ..
hocam kimseyi ifşa etme ekmeğiyle oynama niyetim yok link vs vermedim. Ortada ************** var 2saat sonra dönüp vazgeçiyorum ki kafama göre değil dairenin resimleri yanıltıcı bir tanesi benim kalacağım dairenin resmi değil.