arkadaş ben tüm platformlarda aktif mağazası olan de satıcı olarak yazıyorum. sadece iade hakkınız var diye iade etmeyin. ürün görsel ve açıklamadaki ile aynı ise ve siz beğenmedim diyerek iade ediyorsanız çok küfür ediyoruz. çünkü gidiş geliş kargo ücreti satıcıyı ciddi bi zarara sokuyor paketin haşatı çıkyıyor iade ederken bizim gönderdiğimiz gibi paketleyemiyorsunuz ve genelde iadeyi reddedip kabul etmiyoruz zaten böylece kargo ikinci kez müşteriye gidip daha fazla kargo masrafı ödüyor. he çok uğraşıp şikayet edip yaygara yaparsan oluncada karşılığında reklam puanı alıyoruz yine satıcıdan çıkan bir şey olmuyor. ürün benden kaynaklı bir hata ile iade ediliyorsa sorgusuz iadeyi kabul ederim ama keyfi iadelerde genelde diretirim çok terbiyesizce geliyor bana yıllarca alışveriş yaptım bir kere bile iade etmedim. hasarlı ürünlerde eksik ürünlerde mutlaka telafi ederim. ama beklediğim gibi değilmiş diyip 10-15 tl lik ürünü iade edenlere çok küfür ediyoruz bende bu işi yapan 10 larca arkadaşım da aynı şekilde. bu arada fikirlerimi yanlış bulan arkadaşlar mutlaka olacaktır benim açımdan da bakmanızı rica ediyorum 8 personel çalışıyoruz çift kat patpat ve kartona sararak aynı gün kargoya yetiştirmeye çalışıyoruz hatta gerektiğinde tedarik ediyoruz bazen ürünü bulamıyoruz perakende den alıp zararına gönderiyoruz. mağaza puanım %100 ve müşteri memnuniyetine önem veririm hiç bir müşterimi madur etmemeye özen gösteririm kolpa *********** satıcılardan değilim. benim sözüm sadece keyfi iadelere.