Terleme sorunu maalesef bende de var. Bunun çözümü ise bu tişörtlerle sağlanamıyor. En kaliteli tişört ya da gömlekleri giyiyorum ama yine de nafile... Hani %100 pamuk olması da bir şey değiştirmiyor. Bu arada en kaliteli diyorum ama kendi ekonomik şartlarıma göre alabildiğimin en iyisi yani. Yoksa çok daha uçları mevcut pek tabi. Neredeyse her şeyim Polo mesela ama yok yani, keşke kumaş üzerinden bir çözümü olsa...

Bu arada terleme olayını epey araştırdım ben; en kesin çözüm botox. Mesela yaz/kış fark etmeksizin koltuk altında aşırı terleme yaşıyorum. Öyle fazla kilolarım da yok ama böyle bir sorunum var maalesef. Koku falan da yok yani yanlış anlaşılmasın, sadece terleme durumu işte. Bu olay da hayat standartlarını mahvediyor maalesef insanın. Sağlıklı bir durum aslında ama sorun yaratıyor işte günlük hayatta. Eğer sizin de bu şekildeyse koltuk altı botoksunu öneririm ya da terlediğiniz bölgeye işte. 8-9 ay falan da sıkıntısız devam ediyor ve idare ettiriyor. Ama yılda bir defa yapmak gerekiyor işte maalesef ve fiyatları da tuzlu biraz Ortalama 800 TL dolaylarında diyebilirim.