Site adresi : c***s.site (anlamlı 5 harf)
Açık artırma başlangıç fiyatı : 1 TL
Açık artırma minimum artış : 50 TL
Sonlanma : Son tekliften 48 Saat sonra
Hemen Al : 500₺
Domain yaşı : Yeni
Hosting dahil midir : Hayır (İdare edilir)
Domain pinterest'te kullanıldı mı : Hayır

ADSENSE HESAP BİLGİLERİ
Tür : Web (Bireysel)
Tarih : En az 2 yıllık
Pinli mi? : Hayır (Pin Benden, pine karışmayacaksınız siz, ben pin için adres girip öyle teslim edeceğim sizin tek göreviniz ise 10 euro kazanmak, ertesi gün pin yola çıkıp ort. 10 günde elimize ulaşacaktır, ekstra ücret ödemeyeceksiniz.)
Ülke : [DE] - Almanya
Ödeme Aldı mı? : Evet
-

Domain gerçekten çok güzel ve anlamlı 5 harfli bir kelimeden oluşuyor, sadece açık arttırmayı kazanan alıcı ile paylaşılır. (c***s.site)

Soru 1: Ödeme ve Pin nasıl olacak?

- Sizde herkesin yaptığı gibi ödemeyi ilk önce yıllardır işini en iyi yapan ve global bir ödeme aracı olan payoneer.com a alacaksınız ve daha sonra buraya eklediğiniz banka hesabınıza tl ye dönüştürülerek aktaracaksınız. (Çok basit ve yardımcı olacağım.)

Pin konusuna gelirsek, pinin yola çıkması için öncelikle 10 euro kazanmanız gerekiyor ertesi gün girdiğimiz adrese pin oluşturulup yola çıkacaktır, adres sağlayan bu işi hakkıyla yapan arkadaşım var pin ortalama 10 gün içerisinde gelecektir. (Almanya için geçerli süre)
(Pin Benden, pine karışmayacaksınız siz, ben pin için adres girip öyle teslim edeceğim sizin tek göreviniz ise 10 euro kazanmak, ertesi gün pin yola çıkıp ort. 10 günde elimize ulaşacaktır, ekstra ücret ödemeyeceksiniz.)

Soru 2: Size ne verilecek ?

- Alıcıya 1 Adet Onaylı ("Hazır") Domaine sahip [DE] - Almanya adsense hesabı ve yanında adsense hesabında onaylı olan 1 adet domain transfer edilecek.

Soru 3: Bunlar ne işinize yarayacak ?

- Site ile ilgilenilir ise çeşitli alanlarda yada pinterest'te değerlendirilip rahatlıkla bir aileyi geçindirebilecek maaş gibi kazanç elde edebilirsiniz herşey sizin elinizde şuan yapacağınız yatırım'ın neler getireceğini bilemezsiniz denemekten zarar gelmez no risk no fun.

Example : 3 Ay önce sattığım domainli adsense hesabı şuan günlük 140tl kazandırıyor. Sahibine bol kazançlar diliyorum bereket versin