Yukarida arkadaslar bahsetmisler.Benim kullandigim bir yontem var ancak bu programlarida hazirlayanlar bu forumlarda ciktigindan essegin aklina karpuz kabugu dusurmek istemem😀

Apk adini kontrol ettirin.Serverdan token kontrol yaptirin bu 2 yontem isinizi gorur.Bu da asilmaz demiyorum biri takar kafaya ve decompile eder.Bunu da veritabaninizi duzenli kontrol ettiren basit bir kodla engellersiniz.

baymdt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Version kontrol ile güncelleme attığımda serverdan versionu değiştirip kullanıcıları versionu güncellemeye zorunlu tutuyorum
2) Satın alım yaptıktan sonra Purchase Token veriyor eğer bu token 20 karakterden küçükse zaten direkt olarak hata veriyor satın aalınamadı diye
3) Eğer karakter 20 koddan fazla ise servera bu tokenı atıp kontrol ediyor google validation ile , googledan bana gelen sonuç eğer SUCCESS ise response ile kullanıcıyı premium yapıyorum
4) Kullanıcı her uygulamaya girdiğinde splashta kullanıcının yaptığı son ödemenin tokenını tekrar alıp servera atıyorum ve hala premiummu değilmi diye kontrol ediyorum premiumsa true değilse false yaparak işleme devam ediyorum
5) Her 6 veya 12 saatte bir cron ile otomatik premium kontrol yapıyorum server tarafında