IyibirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aga silmeyeydin iyiydi onun yerine ÖDEME YAPILMADIĞI İÇİN KAPATILMIŞTIR yazsan daha iyi olurdu D
Sitenin tüm yedeği elimde mevcut zaten kendisi normal bir dille bunu izah etseydi parasını almadan bile yüklerdim sıkıntı edeceğim birşey değildi
TalebuBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı çıkarsınız fakat fatura vb kestinizmi ? Kesmediyseniz ve vergiye tabi değilseniz sıkıntı çıkarabilirler
Fatura vs. yok maalesef hocam :/
Kindumina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mahkeme ilk önce sizi ara bulucuya yönlendirecek, ara bulucu aranızı yapar merak etmeyin. ara bulucu ücreti de yaklaşık 400-400 ödersiniz iki tarafta.bırakın gitsin mahkemeye.
Bakalım duruma göre ne olacaksa
AvsarEli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin en doğal hakkın eğer ürününün parasını ödemesini alamazsan sende ürününü geri çekersin bu kadar basit. Ha zaten script vs. her neyse yapımcısı sensin. Ula nasıl insanlar var ya yeni üyeyim ama r10 girmek istemiyorum artık devamlı birilerinin terbiyesizliklerinin görüp görüp kendime yük ediyorum içimden söylene söylene.
Vallahi bende şaşıyorum hocam

groom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hukuki boyutunu bilemem ama "maaş alamadığın iş yerini yakmak" gibi bir şey olmuş. Savcılığa asıl sizin paramı alamadım diye şikayet etmeniz gerekiyordu ama şimdi o sizi şikayet ediyor...
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali kendisi şikayetçi olacakmış bakalım