SafirKreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar durum şudur ki. Adsense de bulunan web sitenizi adsense den kaldırın. Tekrar onaya yollayın. 2 gün içerisinde açılacaktır. Fakat bu süre içerisinde organik hitiniz yükselmesi gerekmektedir. Nasıl yükseltirsiniz o size kalmış birşey. Onay zaten gelecek adsense onalı kaldırılan siteleri önceliğe alıp tekrar aktif ediyor.

Ek olarak 1 saatte bir analiz ediyor trafiğinizi ve tıklamanızı. Örneğin 1 saat içerisinde gelen kullanıcı sayısı 100 ve tıklama 20 nin üzerindeyse tekrar reklamları kaldırıyor. 3 defa yaşadım bunu ve ben bir şekilde bu organik hiti saatlik 500 - 600 lere taşıdım tıklamada o oranda azaldı.

O günlerdir bekleyen arkadaşlar beklemeyin hiç organik hitiniz yoksa emin olun gelmeyecek. 9 farklı adsense hesabım bulunmakta 2 sini deneme olarak kullandım sürekli ve tam sonuca ulaşıp şuan 7 siteyi daha kaldırıp onaya yolladım.

NOT : panel güncellense de reklamlarınız gelmiyor arkadaşlar paneli güncel olmayanda da denedim ve reklamlar bu yönde geliyor. Şansa denk gelmemesi için 2 hesap ile denedim. Oradan buradan duymalarla değil deneyimle iletiyorum bu bilgiyi.

Herkese kolay gelsin bu saatten sonra trafiklerinize çok dikkat edin.
deneyen varmı acaba ?