yasinssmn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bencede çok iyi araştırma yapman lazım thy 2018 zararla kapattı bu yüzden kağıtları düştü.
Ben geçen sezon 2500 bjk 2000 trabzon aldım şuan çok zaradayım toplam 4500 verdim satsam 1800 yapıyor. Mantıklı alış yapmak lazım
Yeni havalimanının etkisinin büyük olacağını düşünüyorum THY hakkında. Şuan da düşüşte olması benim açımdan güzel alınabilir mi bence alınabilir. Şuan thy ye karşı bi sempatim var bu yüzden aceleci olmak istemiyorum.

NetHunterz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzun zamandır borsadayım,

ilk kez oynacaksan sana tavsiyem hem takibin daha kolay olur spor hisseleri satın al

bu aylarda az biraz düşüş olur transferler açıklandıktan sonra birde sezona galibeytlerle başlarsa yukarı çıkar ki bunun şampiyonlar ligi eufa'sı vs var daha da değerlenir.

Geçen yıl galatasarayı 1.81 den aldım 1.65 e sattım 1.18 kurusa kadar düştü şampiyon olmadan 2 hafta önce 2 liraya kadar çıktı

Risk bu riski göze alacaksın..
Babam da uzun zamandır borsadadır. Yanlış hatırlamıyorsam zamanın da Galatasarayı 100 tl lerin üzerinde oldu diye biliyorum. Babam o fiyatlardan alıp şuan büyük zarar Galatasaray'dan dolayı. Bu yüzden Galatasaray'a pek güvenemiyorum