Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yapı kredi hissesine bağladık bizde umutluyuz

Aselsanda şuan dipte fiyat bence
Aselsan'ı 30 tl olduğunu zamanı hatırlıyorum. Arada sırada açıp bakardım. O zamanlar da param olsa ya aselsan ya da thy alırım diye düşünürüm. şuan dipte olması güzel. Ama şuan s400 olayı aselsanın daha da sarsılacağını düşünüyorum.

abracadabrab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, 2-10 sene arası bekleme durumun varsa aselsan alınabilecek mantıklı bir hissedir. Ancak s400 meselesinden ve diğer ekonomik gelişmelerden dokayı borsa daha fazla geri gelecek gibi duruyor. Kademeli alış ( az az alım) da yapabilirsin. Ancak şu sıralar ülkemizde çoğu şey net değil. Bu arada bu söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir. Para size ait olduğuna göre Karar da size aittir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de sizin gibi düşünüyorum bu s400 olayı ekonomi de büyük bir sıkıntı oluşturacağını düşünüyorum. Yani ilk başta gireceğim için az az alım yapmak mantıklı gelmedi değil bunu bir araştırmalıyım. Sonuçta bütün parayı tek bir yere aktarmaktansa 4 hisseye bölmek bu işi öğrenmek için daha etkili olabilir.

Coaklo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayı unutacaksan bu işlere gireceksin. 2 bin lira yarın bir gün battığında uzulmeyeceksen gireceksin. Soylediklerim bizzat kendi sacma yasadiklarimdan cikanlardir. 1 bitcoini 1000 liraya satıp kız arkadaşıma yüzük almıştım. 30 gram altını düşüyor diye zarar ediyorum diye herkes sat dedi diye satmıştım. 10 gün sonra fırladı.

2 bin lira olduğu icin unutacaksın. 200 bin lira olsa unutma tabi senin örneğine gore konuşuyorum
İlk önce aklıma has altın satın almak gelmişti yaklaşık 8 gram has altın alabilirim. Ama sanırım ben borsaya giriş yapmak istiyorum