Çok üzüldüm hocam öncelikle, ama ilişkiyi genelde bayanlarımız ayakta tutmakta, benim kız da her konuda kendini haklı görürdü ve beni kaybetme korkusu yoktu bir gün fena küstüm buna ve beni kaybetme korkusu oturdu içine o gün bugündür o konularda sorun yaşamayız, bu arada ben konyada oturuyorum o antalyada ve konyada okuyor.
Bayramın 2.günü kardeşim ile kuaföre gittiler kuzenimin nişanı için kuaförde benim liseden arkadaşlarım varmış ama kesinlikle kardeş gibi gördüğüm arkadaşlardan bunlar sormuş sen yasinin kardeşimisin diye kardeşime oda evet demiş. Fakat benim kız yanlıi anlamış ve bana mesaj atıyo saydırdı Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın vb. baya saydırdı aşırı kıskanç dedim sen kaç aylık sevgilini tanıyamadıysan Allah senide nasıl biliyosa öyle yapsın dedim. Aileler konuştu telefondan 1.günü, bayramın 4.günü ailesiyle tanışmaya gidicez ben dedim 3.gün döncem ıspartaya böyle olmuyo her seferinde kalbimi kırıyosun dedim sonra özür diledi baya bi kötü hissetmesini sağladım baya korktu ve kendisine çeki düzen verdi. Allahın izniyle ağustosta sözleniyoruz. Hocam bunu neden anlattın derseniz siz kendinizi kızın yerine koyun. Nişanlınız benim gibi hep içine atmış ve patlamış, ben patlamadım sadece ayrılmadan konuyu çözdüm daha bi gün küs uyumadık biz o haklıysa ben özür dilerdim ben haklıysam o özür dilerdi. İnşallah en kısa sürede barışırsınız hocam.