Sürekli zeplincar dan kiralama hizmeti alıyorum tavsiye ederim sorunsuz bir şekilde hizmet aldım
Teşekkürler hocam araştıracağım bu şirketi.
Bu büyük şirketlerde kredi kartsız kiralanabilen var mı ? ( ben hep kaza bela sonrası küçük şirketlerde aracın yattıgı kadaroara istemelerinden korkmusuödur )büyük şirketlerde alkollü kaz ayapmadıgın sürece böyle bir şey yokmuş..
Alkollü kullanmayacağım o konuda sıkıntı olmaz hocam
Kurumsal şirketlerin hepsi kredi kartıyla ödeme alıyor. Nakit olayı maalesef yok, örneğin aracın kiralama ücretini + kiraladığın aracın sınıfına göre depozito ücretini çekiyor. Hgs, yakıtı aldığın gibi bırakmazsan onun ücreti v.s ekstra masrafları çektikleri depozitodan düşüp kalan tutarı kartınıza geri iade ediyorlar.
Edit: ofiste sorun yaşamamak için online rezervasyonlarda kredi kartıyla ödeme yaparsanız kart mutlaka sizin adınıza olması gerekiyor. Sanal kart falan olmasın fiziksel kartınızı kullanın.
Nakit derken cash para değilde bankamatik kartım ile ödeme yapmak istiyorum. Yurtdışı banka kartımla fakat şöyle bir durum var yurtdışı vatandaşlığımda soyadım farklı olduğu için sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.